Inschrijven voor verkoop

Heeft u interesse in één van de woningen in de Fonteinkerk dan kunt u zich vanaf zaterdag 5 september 2020 inschrijven via deze website. Nadat u het formulier heeft verstuurd ontvangt u een automatische bevestiging per e-mail. Dat betekent dat de inschrijving bij ons in goede orde is ontvangen.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen van uw inschrijving, check dan eerst de spambox in uw e-mailprogramma. Wanneeer u daar niks heeft binnen gekregen, stuur dan een e-mail naar info@wonenindefonteinkerk.nl

Overzicht veelgestelde vragen

Als u al vragen heeft over het project kunt u een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen. Deze lijst bevat enkele van de terugkerende vragen met antwoorden.

Beschikbare informatie op de website

Hiernaast kunt u de verkoopbrochure vinden met belangrijke informatie over dit project. Heeft u serieuze interesse in één van de woningen dan adviseren we u dit document goed door te lezen omdat hierin gedetailleerd staat omschreven wat wordt aangeboden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief:

Geïnteresseerd in